زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پوره ۱ لیوان |
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
تخم مرغ ۳ عدد |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نشاسته گل ۳ قاشق غذا خوری |
پودر ژله ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا طالبی را با یک کمی آب مخلوط وبه صورت پوره وبعد یک لیوان را جدا می کنیم. |
مرحله 2 | سپس داخل یک کاسه سه عدد تخم مرغ ، وانیل ،شکر را اضافه کرده وبا همزن هم میزنیم .سپس نصف لیوان روغن ، وبعد یک لیوان پوره طالبی را اضافه میکنیم . |
مرحله 3 | مواد را با لیسک هم میزنیم ،آرد را سه مرتبه الک کرده، سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده ،و کم کم آرد را اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم . |
مرحله 4 | فر را از قبل با درجه 150 روشن کرده تا گرم شود ،سپس قالب مورد نظر را چرب کرده ومواد را داخل قالب ریخته وبه مدت 35إلی 40دقیقه تا بپزه . |
مرحله 5 | برای سس تزیین کیک هم : نشاسته ،شکر ،آب ، پودر ژله طالبی را مخلوط وروی شعله گاز گذاشته وهم میزنیم ،به غلظت مورد نظر که رسید شعله گاز خاموش وبعد سرد شدن کیک روی آن ریخته وبا تکه های برش زده طالبی روی کیک را تزیین میکنیم . |