سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شیفون

کیک شیفون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
پودر تارتار ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
کیک شیفون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شیفون
روش ساخت
مرحله 1آرد و بکینگ پودر نمک را سه بار الک کنید.زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
مرحله 2سفیده تخم مرغ و پودر تارتار را با هم زن برقی هم بزنید تا سفید و پفکی شود،سپس نصف شکر را کم کم اضافه کنید و مرتب با هم زن هم بزنید،بعد کاسه را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3زرده تخم مرغ را با وانیل و باقیمانده شکر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود
مرحله 4حالا کمی شیر و کمی آرد را به نوبت به این مخلوط اضافه کنید و با دور کندهمزن هم بزنید تا آرد و شیر تمام شود.
مرحله 5هم چنان با دور کند همزن هم بزنید و روغن مایع را سریع و یک دفعه داخل خمیر بریزید کمی با همزن بزنید،بعد همزن را خاموش کنید.
مرحله 6سفیده تخم مرغ را از یخچال در آورید و با لیسک با خمیر مخلوط کنید.
مرحله 7مایه را درون قالبی که از قبل چرب شده ریخته،چند ضربه به آن زده تا حباب های هوا خارج شود.قالب را درون فری که از قبل باحرارت۱۸۰درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.کیک زیاد پف می کند رویش سرخ می شود ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد،
مرحله 8بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند امتحان کرده،در فر را ببندید.وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید بگذارید کیک ۵دقیقه دیگر درون آن بماند،سپس کیک را خارج کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین