سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شیفون کاکائویی

کیک شیفون کاکائویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
کیک شیفون کاکائویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شیفون کاکائویی
روش ساخت
مرحله 1آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید ( اگر از کاکائو استفاده کردید، کاکائو رو هم با این مواد الک کنید).البته سه قاشق از آرد کم کنید،وگرنه بافت کیک سنگین میشه.
مرحله 2تخم مرغ و شکر و وانیل رابا همزن به مدت 10 دقیقه میزنیم تا کشدار و کرمی شود و حجمش تقریبا دو برابر شود، سپس 1پیمانه از آرد را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم.
مرحله 3بعد از اون،آب و روغن را اضافه میکنیم وبا همزن هم میزنیم و در نهایت نصف دیگر آرد را اضافه و با لیسک به صورت تا کردن و آرام هم میزنیم، وقتی کاملا یکدست شد داخل قابلمه کاغذ روغنی میزاریم وموادمان را داخل آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت میگذاریم پخته شه حتما بعد از ۳۰دقیقه چک کنید.
مرحله 4اگر دوست دارین کیک بزرگتری داشته باشین ،یعنی کیکـ 8 تخم مرغی کاملا همه مواد دو برابر میشه و باید قالب میان تهی و یا اینکه در دو قالب درست کنید.
مرحله 5در صورتی که بخواهیم کیکمان شکلاتی باشد باید به هر میزان که پودر کاکائو اضافه میکنیم، به همان میزان از آرد کم کنیم و اگر دوست داریم ساده درست کنیم از آرد دستور اصلی کم نمیکنیم، البته کیک پایه برای خامه کشیدن،کیکمون شکلاتی باشه،خوشمزه تر میشه.
مرحله 6اگه دوست دارین داخل فر درست کنین درجه فر باید ۱۷۰درجه سانتی گراد باشه،البته بستگی به فرتون هم داره،معمولا کیکهای شیفون دیرتر پخته میشن،دما باید کمتر باشه که کیکمون نسوزه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین