زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
آرد سفید ۱.۵ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
آب ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید ( اگر از کاکائو استفاده کردید، کاکائو رو هم با این مواد الک کنید).البته سه قاشق از آرد کم کنید،وگرنه بافت کیک سنگین میشه. |
مرحله 2 | تخم مرغ و شکر و وانیل رابا همزن به مدت 10 دقیقه میزنیم تا کشدار و کرمی شود و حجمش تقریبا دو برابر شود، سپس 1پیمانه از آرد را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم. |
مرحله 3 | بعد از اون،آب و روغن را اضافه میکنیم وبا همزن هم میزنیم و در نهایت نصف دیگر آرد را اضافه و با لیسک به صورت تا کردن و آرام هم میزنیم، وقتی کاملا یکدست شد داخل قابلمه کاغذ روغنی میزاریم وموادمان را داخل آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت میگذاریم پخته شه حتما بعد از ۳۰دقیقه چک کنید. |
مرحله 4 | اگر دوست دارین کیک بزرگتری داشته باشین ،یعنی کیکـ 8 تخم مرغی کاملا همه مواد دو برابر میشه و باید قالب میان تهی و یا اینکه در دو قالب درست کنید. |
مرحله 5 | در صورتی که بخواهیم کیکمان شکلاتی باشد باید به هر میزان که پودر کاکائو اضافه میکنیم، به همان میزان از آرد کم کنیم و اگر دوست داریم ساده درست کنیم از آرد دستور اصلی کم نمیکنیم، البته کیک پایه برای خامه کشیدن،کیکمون شکلاتی باشه،خوشمزه تر میشه. |
مرحله 6 | اگه دوست دارین داخل فر درست کنین درجه فر باید ۱۷۰درجه سانتی گراد باشه،البته بستگی به فرتون هم داره،معمولا کیکهای شیفون دیرتر پخته میشن،دما باید کمتر باشه که کیکمون نسوزه. |