سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شیفون موکا

کیک شیفون موکا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
آب ۹۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
قهوه ۱.۵ قاشق سوپ خوری
کرم تارتار ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک شیفون موکا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شیفون موکا
روش ساخت
مرحله 1پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک بشه.یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنین.
مرحله 2در کاسه بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائو و قهوه را با دور تند همزن برقی به مدت سه تا چهار دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن بشه. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مایه اضافه کنید.
مرحله 3در ظرفی سفیده تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کنه. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید بشه. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنین تا کاملا سفت شده از ظرف نریزه.
مرحله 4کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه کنین و با همزن بزنید تا مواد کمی شل بشه. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف موادمون نخوابه.
مرحله 5قالب میان تهی بیست و سه سانتی یا قالب گرد بیست سانتی را چرب کنین. (فقط کف قالب) و مواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبه.
مرحله 6کیک را از فر خارج کنید و ده دقیقه در قالب میزاریم تا خنک شه. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل میکنیم تا کاملا خنک بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین