سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شیفون موکا

کیک شیفون موکا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
آب ۹۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
قهوه ۱.۵ قاشق سوپ خوری
کرم تارتار ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک شیفون موکا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شیفون موکا
روش ساخت
مرحله 1پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک بشه.یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنین.
مرحله 2در کاسه بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائو و قهوه را با دور تند همزن برقی به مدت سه تا چهار دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن بشه. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مایه اضافه کنید.
مرحله 3در ظرفی سفیده تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کنه. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید بشه. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنین تا کاملا سفت شده از ظرف نریزه.
مرحله 4کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه کنین و با همزن بزنید تا مواد کمی شل بشه. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف موادمون نخوابه.
مرحله 5قالب میان تهی بیست و سه سانتی یا قالب گرد بیست سانتی را چرب کنین. (فقط کف قالب) و مواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبه.
مرحله 6کیک را از فر خارج کنید و ده دقیقه در قالب میزاریم تا خنک شه. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل میکنیم تا کاملا خنک بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین