زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری |
روغن ۱/۴ لیوان |
آب ۱/۴ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ ۵ عدد |
شکر ۳/۴ لیوان |
آرد ۱.۵ پیمانه |
شکربه مقدار لازم |
نشاسته ذرت ۱ قاشق مربا خوری |
آب پرتقال ۱ لیوان |
پودر ژله ۱/۲ بسته |
خامه ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال را به مدت 7 تا 8 دقیقه با دور تند همزن میزنیم .و بعد از 7 ، 8 دقیقه كه كاملا حجیم و كشدار شد، روغن مایع و آب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن را خاموش میکنیم . |
مرحله 2 | آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آرام با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود . |
مرحله 3 | بعد کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم و مایه را درون قالب تقریبا پهن میریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد میپزیم. |
مرحله 4 | بعد از این که سرد شد،از قالب درآورده و فویل را زیر قالب می اندازیم و دوباره كیك را داخل آن قرار داده و به یخچال منتقل میكنیم. |
مرحله 5 | طرز تهیه روكش پرتقالی: |
مرحله 6 | نشاسته و آب پرتقال و شکر كه حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد . |
مرحله 7 | پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط كردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد آن را روی كیك ریخته و اجازه میدهیم كیك كاملا ببندد. |