زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | روغن+شیر+شکر را با همزن بخوبی میزنیم تا شکر تقریبا حل شود(حدود ۳ دقیقه) |
مرحله 2 | تخم مرغ +وانیل را دانه دانه افزوده و برای هرکدام بخوبی میزنیم(برای هر تخم مرغ حدود ۲دقیقه) |
مرحله 3 | آرد+بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد افزوده و به آرامی ترکیب میکنیم |
مرحله 4 | مواد را در قالب سایز ۲۰ دیواره بلند یا ۲۴ میان تهی ریخته و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار میدهیم. |
مرحله 5 | کیک را پس از اتمام پخت تا ده دقیقه از فر بیرون نمی آوریم.پس از این مدت کیک را بیرون آورده و خنک میکنیم.روی کیک را با پودر قند و پودر پسته تزیین میکنیم |