زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱۰۰ گرم |
شیره خرما ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
آب ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
شیره خرما ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغها را با همزن حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا پوک شوند. بعد شیره خرما،وانیل و آبجوش را اضافه کرده و دوباره میزنیم . |
مرحله 2 | در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل مایه قبلی الک می کنیم و با لیسک هم میزنیم .قالب را چرب کرده و مواد را میریزیم. |
مرحله 3 | در فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار می دهیم . |
مرحله 4 | بعد که از فر در آوردیم همانطور که کیک داغ هست با سیخ چوبی سوراخ هایی درون اون قرار میدهیم و حدود ۳ قاشق غذاخوری روی آن شیره خرما میریزیم تا به خورد کیک بره |
مرحله 5 | و سپس به دلخواه تزیین میکنیم . با توجه به اینکه این کیک از شیرین کننده طبیعی استفاده شده پس سالم تر هم هست. |
مرحله 6 | از شیره انگور وتوت هم میتوانید به عنوان جایگزین استفاده کنید. نوش جان. سما بانو |