زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
آرد ۲.۵ پیمانه |
شیره انگور ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بادام ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ هارو با هم زن آنقدر بزنید تا حجمش دوبرابر شود بعد شیره انگور را اضافه کنید و مخلوط کنید.بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 2 | بعد آرد الک شده را همراه با بکینگ پودر و وانیل در ۲مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید |
مرحله 3 | در آخر مغزبادام را اضافه کنید و هم بزنید. قالب را چرب کرده و در فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید. |
مرحله 4 | مدت زمان پخت با توجه به فرها متفاوت است. |