سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شیرنارگیل

کیک شیرنارگیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
کیک شیرنارگیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شیرنارگیل
روش ساخت
مرحله 1آرد و نشاسته ذرت و ب پ رو مخلوط و ۳ مرتبه الک میکنیم و کنار میذاریم؛
مرحله 2شیر روی حرارت گرم میکنیم وقتی داغ شد در حالی که هنوز جوش نزده پودر نارگیل و عسل رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم‌میزنیم تا آروم بجوشه و کمی غلیظ بشه؛ بعد از رو حرارت برمیداریم و کنارمیذاریم تا باقی کارارو انجام‌ میدیم‌ کمی خنک بشه؛
مرحله 3تخم‌ مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت چند دقیقه با دور تند همزن اونقدر میزنیم تا کرم رنگ و کاملا کشدار بشه؛
مرحله 4در این‌مرحله مخلوط شیرنارگیلی که درست کردیم رو به مایه کیک اضافه میکنیم کمی که هم زدیم روغن‌مایع رو میریزیم و چندثانیه دیگه هم میزنیم؛
مرحله 5همزن رو روی دور کند قرارمیدیم و مخلوط آردی رو کم‌کم به مواد اضافه میکنیم همین که آرد گلوله نباشه کافیه و همزن رو خاموش میکنیم؛
مرحله 6مایه کیک را درون قالب دلخواهی که از قبل چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و درفر به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم؛(دمای فر بستگی به نوع فر داره؛معمولا بین۱۶۰ تا ۱۸۰درجه تنظیم میشه)
مرحله 7بعد از مدت زمان گفته شده با خلال کیک رو تست میکنیم اگه بهش نچسبید کیک پخته و آماده سرو هست؛ وقتی کیک خنک شد به دلخواه تزئین و سرو میکنیم؛ نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین