زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
آرد ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد و نشاسته ذرت و ب پ رو مخلوط و ۳ مرتبه الک میکنیم و کنار میذاریم؛ |
مرحله 2 | شیر روی حرارت گرم میکنیم وقتی داغ شد در حالی که هنوز جوش نزده پودر نارگیل و عسل رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هممیزنیم تا آروم بجوشه و کمی غلیظ بشه؛ بعد از رو حرارت برمیداریم و کنارمیذاریم تا باقی کارارو انجام میدیم کمی خنک بشه؛ |
مرحله 3 | تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت چند دقیقه با دور تند همزن اونقدر میزنیم تا کرم رنگ و کاملا کشدار بشه؛ |
مرحله 4 | در اینمرحله مخلوط شیرنارگیلی که درست کردیم رو به مایه کیک اضافه میکنیم کمی که هم زدیم روغنمایع رو میریزیم و چندثانیه دیگه هم میزنیم؛ |
مرحله 5 | همزن رو روی دور کند قرارمیدیم و مخلوط آردی رو کمکم به مواد اضافه میکنیم همین که آرد گلوله نباشه کافیه و همزن رو خاموش میکنیم؛ |
مرحله 6 | مایه کیک را درون قالب دلخواهی که از قبل چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و درفر به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم؛(دمای فر بستگی به نوع فر داره؛معمولا بین۱۶۰ تا ۱۸۰درجه تنظیم میشه) |
مرحله 7 | بعد از مدت زمان گفته شده با خلال کیک رو تست میکنیم اگه بهش نچسبید کیک پخته و آماده سرو هست؛ وقتی کیک خنک شد به دلخواه تزئین و سرو میکنیم؛ نوش جان |