زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱/۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۳ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
شکلات ۱/۴ پیمانه |
موز ۲ عدد |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا آرد و ب پ را مخلوط و ۳ مرتبه الک کرده و کنار میگذاریم؛ |
مرحله 2 | تخم مرغ و شکر و پودر دارچین رو با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا رنگش کرم و کشدار بشه؛ بعد از ۵ دقیقه دور همزن را روی کند قرار میدیم؛ |
مرحله 3 | روغن مایع را اضافه و چند ثانیه هم میزنیم؛ |
مرحله 4 | موز له شده و شیر را اضافه میکنیم و تا حد یکدست شدن هم میزنیم؛ |
مرحله 5 | مخلوط آرد و ب پ را کم کم در چند مرحله اضافه و تا حدی که مخلوط یکدست بشه هم میزنیم؛ سپس همزن را خاموش میکنیم؛ |
مرحله 6 | در انتها شکلات چیپسی را اضافه میکنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط میکنیم؛و مایه را درون قالب که از قبل چرب کرده ایم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم؛ به مدت ۳۰ دقیقه؛ طبقه وسط؛ دمای ۱۸۰ ؛ |
مرحله 7 | بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده ؛ شکلات تخته ای را با مقداری کره یا روغن بن ماری کرده و روی کیک میریزیم و سپس سرو میکنیم؛ |