سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شیرداغ

کیک شیرداغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکر ۲ پیمانه
آرد ۲/۱/۴ پیمانه
شیر (کم چرب) ۱/۱/۴ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
کره ۱۰ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
کیک شیرداغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شیرداغ
روش ساخت
مرحله 1فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید . قالبی با قطر 25 سانتی متر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید.
مرحله 2در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را با سرعت بالا به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بزنید .دور همزن را کم کرده و به تدریج شکر را اضافه کنید تا پف دار شود.
مرحله 3آرد وانیل و پکینگ پودر را مخلوط کرده الک کرده وبا دور کم در سه مرحله اضافه کنید.
مرحله 4در ظرفی شیر را گرم کرده کره را در آن بیاندازید تا آب شود. به مواد اضافه کرده بزنید تا صاف شود.
مرحله 5مواد را در قالب بریزید و به مدت 30 -35 دقیقه یا تا زمانی که به خلال دندان نچسبد در فر قرار دهید.
مرحله 6بعد از خنک شدن کیک با کاردک یا چاقو دیواره کیک را از قالب جدا کنید و کیک را روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین