سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شیر عسلی

کیک شیر عسلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
کره ۱ پیمانه
شیر عسل ۵۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آب پرتقال ۱ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
کیک شیر عسلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شیر عسلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد را با بیكینگ پودر و وانیل مخلوط كرده و 3بار الك میكنیم،وسط آرد حفره ای ایجاد كرده و كره ذوب شده را اضافه میكنیم و شیر عسلی و آب پرتقال را هم اضافه كرده و آرد را از كنار به سمت داخل می آوریم و به آرامی مخلوط میكنیم.
مرحله 2سپس با همزن دستی مواد رو مخلوط کرده تا جایی که حباب های ایجاد شده توسط بیکینگ پودر و محیط اسیدی آب پرتقال از بین نرود که این موارد باعث پف کیک خواهد شد .
مرحله 3حالا مواد مخلوط را در قالب بریزد و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین