زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
شیر ۲/۳ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط برسانید |
مرحله 2 | آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو را ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید و کنار بگذارید |
مرحله 3 | زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت جدا کرده و هر کدام را در ظرف مناسب بریزید. |
مرحله 4 | ابتدا سفیده ها را با دور تند همزن تا مرحله پفکی شدن بزنید سپس نیمی از شکر را افزوده و مجددا بزنید تا کاملا سفت و براق شوند و به یخچال انتقال دهید. |
مرحله 5 | در ادامه زرده ها و وانیل را با دور متوسط ترکیب کنید،سپس شکر را افزوده و تا حل شدن کامل شکر و سفید شدن زرده به زدن ادامه دهید |
مرحله 6 | در این مرحله دور همزن را کم کرده و شیر را بیفزاید.پس از یک دقیقه زدن روغن را افزوده و یک دور ده ثانیه ای بزنید.سپس همزن را کنار بگذارید. |
مرحله 7 | آرد را مجددا طی سه مرحله روی مایع مخلوط شده الک کنید و با لیسک ترکیب کنید. سپس سفیده را افزوده و به آرامی ترکیب کنید(در صورت تمایل میتوانید از ابتدا به صورت متناوب از مخلوط آرد و سفیده برای افزودن به مایع زرده استفاده کنید) (یعنی کمی آرد بیفزایید ترکیب کنید سپس کمی سفیده بریزید و ترکیب کنید و ادامه تا انتها ی مواد.) |
مرحله 8 | کف قالب سایز ۲۲ دیواره بلند را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون قالب بریزید و درون فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید. |
مرحله 9 | پس از پایان یافتن مدت پخت کیک را تست کنید.اگر هنوز نپخته بود ده دقیقه دیگر زمان بدهید تا کیک شما آماده شود |