زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر خشک ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۴ عدد |
روغن مایع ۱/۴ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۱/۴ لیوان |
مغز گردو ۱/۲ لیوان |
پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
نمککمی |
مرحله 1 | فر را با درجه ۱۸۰روشن کنید . آرد وبکینگ پودر ونمک(اختیاری) راباهم مخلوط و۳بار الک کنید . |
مرحله 2 | در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها و وانیل ورندهٔ پوست پرتقال و رنده پوست لیمو را ریخته وباهمزن کمی می زنیم ،شکر را اضافه کرده وحدود ۱۰إلی ۱۵ دقیقه هم می زنیم تا هم شکر حل شود وهم مواد حجم پیدا کند ومایع غلیظ وکشدار شود . |
مرحله 3 | روغن را به مواد اضافه کرده ودوسه دور با دور کم ، هم می زنیم وبعد همزن را خاموش می کنیم . آرد ونمک وشیر خشک را در دو سه مرحله اضافه وبا لیسک مواد را مخلوط می کنیم که مواد صاف ویکدست شود |
مرحله 4 | گردو را اضافه ومخلوط می کنیم .قالب دلخواه را چرب وکف قالب کاغذ روغنی پهن کردم ،تابعد پخت خارج کردن کیک راحت باشد . |
مرحله 5 | مواد را در قالب ریخته ودر فر ۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه،قرار می دهیم . وقتی کیکپخته شد ورنگ کیک قهوای شد ،فر را خاموش و۱۰دقیقه به همان حالت میگذاریم بماند . |
مرحله 6 | کیک را از قالب جدا کرده ومی گذاریم خنک شود .این کیک با مواد دلخواه تزیین کنید ،که برای تزیین اون من از سس شکلاتی استفاده کردم ،وبا شکلات چیپسی ومغز گردو تزیین کردم . |