زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
روغن ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کنار میگذاریم |
مرحله 2 | زرده و سفیده را جدا میکنیم سفیده را با دور تند همزن در یک جهت بخوبی میزنیم تا نیمه پفکی شود . |
مرحله 3 | در ادامه نیمی از شکر را میافزاییم و کمی میزنیم تا شکر حل شود.سفیده را موقتا به یخچال انتقال میدهیم |
مرحله 4 | زرده وانیل و مابقی شکر را با دور متوسط آنقدر میزنیم تا سفید و غلیظ شود. |
مرحله 5 | در ادامه دور همزن را آهسته کرده روغن و سپس شیر را میریزیم و یک دور ۱۰ثانیه ای میزنیم |
مرحله 6 | آرد و بکینگ پودر را روی زرده ها الک کرده و ترکیب میکنیم.اگر احساس کردیم مواد بخوبی ترکیب نشده بکمک همزن یک دور پنج ثانیه ای مواد را با دور بسیار کند میزنیم |
مرحله 7 | در انتها مواد ترکیب شده را به سفیده افزوده و با کمک لیسک به آرامی ترکیب میکنیم |
مرحله 8 | مواد را در قالب سایز ۲۵ ریخته و درون فر زمان 50 دقیقه در دمای 175 قرار میدهیم |