زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱ فنجان |
آرد ۲۲۰ گرم |
کره ۲۲۵ گرم |
پودر کاکائو ۸۵ گرم |
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
خامه ترش ۱۱۵ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
خامه شکلاتیبه مقدار لازم |
شکر ۳۴۰ گرم |
مرحله 1 | فر رو روشن کرده و حرارت رو روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه. |
مرحله 2 | دو تا قالب کیک (گرد) رو با کره چرب میکنیم و کاغذ پوستی کفشون قرار میدیم (از کره اضافه بجز مقداری که تو مواد اولیه ذکر شده استفاده میکنیم). |
مرحله 3 | تو یه کاسه بزرگ، آرد، شکر، پودر کاکائو، شکر قهوه ای، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | تو یه ماهی تابه کوچیک یا شیر جوش کره و آب رو قاطی کرده روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد. وقتی کره ذوب شده و ترکیبمون به جوش اومد از رو حرارت برش میداریم و به ترکیب آردمون اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | با همزن برقی مخلوطشون میکنیم و زمانیکه مخلوط شدن تخم مرغ، خامه ترش و وانیل رو اضافه میکنیم. مجددا با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و ترکیب یکدستی داشته باشیم. |
مرحله 6 | مایه کیک بدست اومده رو بطور مساوی تو قالبهای کیکمون میریزیم و بمدت 35 تا 45 دقیقه تو فر میذاریم تا کیکمون آماده بشه. بعد از اینکه از فر بیرونش آوردیم اجازه میدیم 20 دقیقه تو قالب خنک بشه و بعد از قالب جداش میکنیم تا کاملا خنک و برای تزئین آماده بشه. |
مرحله 7 | برای تزئین از خامه شکلاتی استفاده میکنیم و یکی از کیک ها رو کاملا با خامه (به اندازه دلخواهمون) میپوشونیم و روش هم کیک دوم رو میذاریم و مجددا با خامه پوشش میدیم. |