سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شکلات

کیک شکلات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آب ۱ فنجان
آرد ۲۲۰ گرم
کره ۲۲۵ گرم
پودر کاکائو ۸۵ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ترش ۱۱۵ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
خامه شکلاتیبه مقدار لازم
شکر ۳۴۰ گرم
کیک شکلات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شکلات
روش ساخت
مرحله 1فر رو روشن کرده و حرارت رو روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
مرحله 2دو تا قالب کیک (گرد) رو با کره چرب میکنیم و کاغذ پوستی کفشون قرار میدیم (از کره اضافه بجز مقداری که تو مواد اولیه ذکر شده استفاده میکنیم).
مرحله 3تو یه کاسه بزرگ، آرد، شکر، پودر کاکائو، شکر قهوه ای، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط میکنیم.
مرحله 4تو یه ماهی تابه کوچیک یا شیر جوش کره و آب رو قاطی کرده روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد. وقتی کره ذوب شده و ترکیبمون به جوش اومد از رو حرارت برش میداریم و به ترکیب آردمون اضافه میکنیم.
مرحله 5با همزن برقی مخلوطشون میکنیم و زمانیکه مخلوط شدن تخم مرغ، خامه ترش و وانیل رو اضافه میکنیم. مجددا با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و ترکیب یکدستی داشته باشیم.
مرحله 6مایه کیک بدست اومده رو بطور مساوی تو قالبهای کیکمون میریزیم و بمدت 35 تا 45 دقیقه تو فر میذاریم تا کیکمون آماده بشه. بعد از اینکه از فر بیرونش آوردیم اجازه میدیم 20 دقیقه تو قالب خنک بشه و بعد از قالب جداش میکنیم تا کاملا خنک و برای تزئین آماده بشه.
مرحله 7برای تزئین از خامه شکلاتی استفاده میکنیم و یکی از کیک ها رو کاملا با خامه (به اندازه دلخواهمون) میپوشونیم و روش هم کیک دوم رو میذاریم و مجددا با خامه پوشش میدیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین