سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شکلاتی گیلاسی

کیک شکلاتی گیلاسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکر ۱ لیوان
آرد سفید ۱/۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۷ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
گیلاس ۵۰۰ گرم
شکر ۱/۲ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
شکلاتبه مقدار لازم
کیک شکلاتی گیلاسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شکلاتی گیلاسی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده با نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید ویک ساعت استراحت دهید .سپس یک ربع روی حرارت بچوشد و وقتی نرم شدند کنار بگذارید تا خنک شود .
مرحله 2برای تهیه ی کیک ،ابتدا کره نرم شده،تخم مرغ ها ،شکر و‌وانیل را هفت دقیقه با همزن زده تا بافتی نرم پیدا کند،سپس شیر ولرم را کم کم اضافه کرده .
مرحله 3بعد آرد بکینگ‌پودر،نمک،پودر کاکائو را مخلوط کرده ،یک دور الک میکنیم و به مواد آرام آرام اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ،دو قالب راچرب کرده ،مواد را ریخته و داخل فر میگذاریم ،
مرحله 4فر از قبل گرم شده ،دمای ۱۸۰درجه‌سانتیگراد ،به مدت ۴۰دقیقه ..پس از آماده شدن و‌خنک شدن هردو کیک را به دوقسمت میکنیم ،حالا ۴قسمت داریم .
مرحله 5برای تهیه کرم میان کیک ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با همزن زده تا کرمی شود ،سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده،و ۱دقیقه با همزن زده ،ودر آخر سه ق غذا خوری از شیره گیلاسمون اضافه کرده ،کرم را یک ساعت داخل یخچال میگذاریم
مرحله 6بعد از خنک شدن کیک و کرم تزیین راشروع میکنیم ،روی یک لایه کیک مقداری از شیره گیلاس ریخته ،سپس کرم خامه ای و بعد مقداری از گیلاس پخته شدمون میریزیم و لایه بعد را میگذاریم ،به همین صورت تا آخر ادامه میدهیم .
مرحله 7در آخر تمام کیک را با کرم میپوشانیم و شکلات تخته ای رنده شده میپاشیم ،کیک را داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود و بعد سرو میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین