زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۳۱۲ گرم |
کره ۱/۲ پیمانه |
شکلات ۸۵ گرم |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۲/۳ پیمانه |
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
کرم دومُنتهبه مقدار لازم |
شکلاتبه مقدار لازم |
پنیر خامه ای ۸۵ گرم |
کره ۱/۲ پیمانه |
پودر قند ۳ پیمانه |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
عصاره نعنا ۱/۲ قاشق چای خوری |
رنگ غذابه مقدار لازم |
شیر ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | در یک شیر جوش متوسط، ¾ پیمانه شکلات تلخ را روی حرارت کم ذوب کنید. کره و شکلات تختهای را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارات بردارید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل بگذارید و روی آن را چرب کنید. |
مرحله 3 | شکر را به مخلوط شکلات سرد شده اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. در آخر وانیل را اضافه کنید. |
مرحله 4 | در یک کاسه کوچک، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
مرحله 5 | باقی مانده شکلات تلخ را اضافه کنید و داخل ظرفی که فویل گذاشته اید، بریزید. |
مرحله 6 | حدود 30 دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. روی کیک کرمدومُنته و گاناش شکلات بمالید و دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 7 | برای گاناش شکلات به نصف پیمانه خامه فرم گرفته و 312 گرم شکلات تلخ نیاز دارید. ابتدا، داخل شیرجوش خامه را بجوشانید. از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا نرم شود. |
مرحله 8 | : طرز تهیه کرمدومُنته |
مرحله 9 | در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند، عصاره نعنا، شیر و رنگ غذای سبز را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، یک قاشق چایخوری شیر دیگر را اضافه کنید. |