سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شکلاتی کرم دومنته

کیک شکلاتی کرم دومنته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۸ نفر
مواد لازم
شکلات ۳۱۲ گرم
کره ۱/۲ پیمانه
شکلات ۸۵ گرم
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
آرد کامل ۲/۳ پیمانه
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کرم‌ دومُنتهبه مقدار لازم
شکلاتبه مقدار لازم
پنیر خامه ای ۸۵ گرم
کره ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۳ پیمانه
شیر ۲ قاشق غذا خوری
عصاره نعنا ۱/۲ قاشق چای خوری
رنگ غذابه مقدار لازم
شیر ۱ قاشق غذا خوری
کیک شکلاتی کرم دومنته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شکلاتی کرم دومنته
روش ساخت
مرحله 1در یک شیر جوش متوسط، ¾ پیمانه شکلات تلخ را روی حرارت کم ذوب کنید. کره و شکلات تخته‌ای را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارات بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 2فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل بگذارید و روی آن را چرب کنید.
مرحله 3شکر را به مخلوط شکلات سرد شده اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. در آخر وانیل را اضافه کنید.
مرحله 4در یک کاسه کوچک، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 5باقی مانده شکلات تلخ را اضافه کنید و داخل ظرفی که فویل گذاشته اید، بریزید.
مرحله 6حدود 30 دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. روی کیک کرم‌دومُنته و گاناش شکلات بمالید و دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 7برای گاناش شکلات به نصف پیمانه خامه فرم گرفته و 312 گرم شکلات تلخ نیاز دارید. ابتدا، داخل شیرجوش خامه را بجوشانید. از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا نرم شود.
مرحله 8 : طرز تهیه کرم‌دومُنته
مرحله 9در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند، عصاره نعنا، شیر و رنگ غذای سبز را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، یک قاشق چایخوری شیر دیگر را اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین