زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر شکر ۳۰ گرم |
خامه ۱۳۵ گرم |
شیر ۳۵۰ میلی لیتر |
وانیل ۲ قاشق چای خوری |
روغن گیاهی ۴.۵ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو ۲۵ گرم |
آرد ۱۷۵ گرم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شکلات ۹۰ گرم |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. |
مرحله 3 | یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود. |
مرحله 4 | سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود. |
مرحله 5 | این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند. |
مرحله 6 | خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید. |
مرحله 7 | بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید. |
مرحله 8 | سپس برای خودتان قهوه آماده کنید. |
مرحله 9 | روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید. |