زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
پودر کاکائو ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمککمی |
مرحله 1 | فر و با دمای 170درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شه |
مرحله 2 | آرد و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و تو یه ظرف گود میریزیم. |
مرحله 3 | بعد بقیه ی مواد خشک..جوش شیرین،نمک،بکینگ پودر،وانیل و شکر و به بقیه ی مواد اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم |
مرحله 4 | حالا تخم مرغها رو یا تو یه ظرف جداگانه با همزن هم بزنید تا کرم رنگ شه یا به موادتون یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید |
مرحله 5 | بعد از اون شیر و روغن و اضافه میکنید و خوب هم میزنید |
مرحله 6 | حالا نوبت مهمترین مرحله اس که پف کیک رو ایجاد میکنه و اون اضافه کردن آب جوشه...آب جوش رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با دور تند همزن خوب هم میزنیم تا پر از حباب شه...حدودا یکی دو دقیقه. |
مرحله 7 | حالا مایع کیک و تو قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم و میزاریم حدود 30تا35 دقیقه بپزه. |