زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱۵۰ گرم |
شکلات ۶۰ گرم |
آرد ۱۵۰ گرم |
گردو ۵۰ گرم |
شکر ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم |
شکر ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | کره وشکلات را بصورت بن ماری آب کرده و کنار بگذارید . |
مرحله 2 | تخم مرغ وشکر را باهمزن برقی حدود پنج دقیقه هم بزنید وبعد شکر را اضافه کنید دوباره سه دقیقه هم بزنید. |
مرحله 3 | آرد ،پودرکاکائو،وانیل،نمک وبکینگ پودر را باهم مخلوط کرده وسه بار الک کنیدوبه مواد تخم مرغی اضافه کنید |
مرحله 4 | در آخر مخلوط کره وشکلات آب شده را به خمیرکیک شکلاتی اضافه کرده وکنار بگذارید. |
مرحله 5 | درظرفی جدا خمیر میانی کیک را آماده کنید. کره ،پنیر و شکر را باهمزن خوب هم بزنید |
مرحله 6 | وبعد تخم مرغ هارا اضافه کرده وبه همزدن ادامه دهید ودر آخر وانیل آرد را اضافه کنیدوخوب هم بزنید وکنار بگذارید. |
مرحله 7 | قالب مورد نظر را چرب وآردپاشی کنید ویا بجای آرد کنجد بپاشید واز خمیر کیک شکلاتی حدود دوقاشق بردارید و به بقیه خمیر گردوها را اضافه کنید |
مرحله 8 | وبریزید داخل قالب وبعد مواد میانی کیک را آرام با قاشق روی خمیر کیک بریزید ودر آخر اون دوقاشق خمیر شکلاتی را با قیف یا قاشق روی کیک بریزید |
مرحله 9 | کیک آماده شده داخل فر از قبل گرم شده بادرجه حرارت ۱۸۰بمدت ۴۵تا۵۰دقیقه قرار دهید تا پخته شود. |