زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۷۵ گرم |
شکر ۱.۵ پیمانه |
آرد ۱/۱/۴ پیمانه |
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۳/۴ پیمانه |
آب ۳/۴ پیمانه |
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه |
مواد لازم0 |
کره ۱ پیمانه |
پودر قند ۳.۵ پیمانه |
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
خامه صبحانه ۴ قاشق سوپ خوری |
پودر وانیل ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2 عدد قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید کره را آب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را داخل ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. کره و شکر وتخم مرغ را در ظرف دیگری با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آب داغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد را بهآرامی به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مایه ای رقیق آماده شود. |
مرحله 3 | مایه را داخل قالبها بریزید و به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها بپزندسپس آنها را از فر خارج کرده وبعد از خنک شدن از قالب ها خارج کنید. |
مرحله 4 | در این فاصله کرم کره ای شکلاتی را آماده کنید. کره را حدود 4-3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم شود. به ترتیب پودر قند و پودر کاکائو را اضافه کرده وهم بزنید. نمک، پودر وانیل و خامه را اضافه کرده و دوباره مواد را با همزن بزنید. اگر غلظت کرم بهاندازه لازم بود، بقیه پودر قند را اضافه نکنید. |
مرحله 5 | کیکها را از مقطع نصف کنید تا 4 لایه شوند.حالا آن ها یکی یکی روی هم قرار دده و مابینشان مقداری خامه فرم گرفته بمالید. یک لایه نازک کرم روی کیک و دیوارههای آن بمالید. لبههای کیکها را خامه فرم گرفته بمالید تا درزهای کیک مشخص نشود. بقیه کرم شکلاتی را با قیف و ماسوره مخصوص گل رز، به شکل گلهای رز روی کیک تزئین کنید. حالا میتوانید کیک را سرو کنید. |