زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه |
پودر شکر ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن ۱/۲ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک هست باهم توی یک کاسه بزرگ دوبار الک کرده و به همراه شکرمخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. |
مرحله 2 | فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. |
مرحله 3 | وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. |
مرحله 4 | هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیق هستش نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. |
مرحله 5 | حالا مواد رو داخل قالب چرب کرده یا کاغذ روغنی گذاشته میریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه وقت برای پختنش میزاریم،البته بعد نیم ساعت بایه خلال دندون تمیز وسط کیک فرو میکنیم اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. |
مرحله 6 | یادتون باشه قبل از ۳۰ دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. |
مرحله 7 | روی کیک رو می تونید با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنیدو نوش جان کنید. |