سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شکلاتی با رویه موکا

کیک شکلاتی با رویه موکا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱/۱/۳ لیوان
کره ۱۸۵ گرم
شیر ۱ لیوان
نسکافه ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کره ۲۰۰ گرم
آرد ۵ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱/۲ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
نسکافه ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
توت فرنگیبه مقدار لازم
شکلاتبه مقدار لازم
کیک شکلاتی با رویه موکا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شکلاتی با رویه موکا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را روشن کنید تا گاملا داغ شود(دمای 180تا200درجه سانتی گراد).کره و تخم مرغ را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند.
مرحله 2داخل ظرفی کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن یکنواخت کنید و یک عدد تخم مرغ را افزوده و 1دقیقه با همزن به خوبی بزنید و بعد تخم مرغهای بعدی را اضافه کنید و به همین ترتیب به ازای اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقیقه مخلوط را بزنید تا یکنواخت شود.
مرحله 3آرد،بیکینگ پودر،نمک،پودر کاکائو و پودر نسکافه را با هم مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا یکنواخت شده و هوا بخورند.شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود سپس آن را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله 4مخلوط آرد را نیز کم کم روی مایه الک کنید (هر بار کمی آرد ریخته و مخلوط کنید و بعد کمی شیر اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید).
مرحله 5داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل آن بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بپزید.وقتی کیک کاملا پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.
مرحله 6طرز تهیه کرم موکا:
مرحله 7ابتدا آرد را 2بار الک کنید و بعد شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.خامه و پودر کاکائو را نیز به مواد افزوده و آنها را با همزن یکنواخت کنید.
مرحله 8مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود(نیازی به جوش آمدن نیست).وقتی مایه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله 9کره نرم شده در دمای اتاق را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود.کرم را به مدت 15تا20دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 10شکلات تخته ای را آب کرده و تعدادی توت فرنگی را به آن آغشته کنید.
مرحله 11بعد از خنک شدن کرم و کیک،کیک را به 2قسمت تقسیم کرده و داخل و روی آن را با کرم موکا بپوشانید. .
مرحله 12 و با شکلات تخته ای آب شده پوشش دهید و بعد با توت فرنگی شکلاتی تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین