زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱/۱/۳ لیوان |
کره ۱۸۵ گرم |
شیر ۱ لیوان |
نسکافه ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
کره ۲۰۰ گرم |
آرد ۵ قاشق غذا خوری |
خامه ۱/۲ لیوان |
شیر ۱/۲ لیوان |
پودر قند ۲ لیوان |
نسکافه ۴ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را روشن کنید تا گاملا داغ شود(دمای 180تا200درجه سانتی گراد).کره و تخم مرغ را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند. |
مرحله 2 | داخل ظرفی کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن یکنواخت کنید و یک عدد تخم مرغ را افزوده و 1دقیقه با همزن به خوبی بزنید و بعد تخم مرغهای بعدی را اضافه کنید و به همین ترتیب به ازای اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقیقه مخلوط را بزنید تا یکنواخت شود. |
مرحله 3 | آرد،بیکینگ پودر،نمک،پودر کاکائو و پودر نسکافه را با هم مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا یکنواخت شده و هوا بخورند.شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود سپس آن را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مخلوط آرد را نیز کم کم روی مایه الک کنید (هر بار کمی آرد ریخته و مخلوط کنید و بعد کمی شیر اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید). |
مرحله 5 | داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل آن بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بپزید.وقتی کیک کاملا پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود. |
مرحله 6 | طرز تهیه کرم موکا: |
مرحله 7 | ابتدا آرد را 2بار الک کنید و بعد شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.خامه و پودر کاکائو را نیز به مواد افزوده و آنها را با همزن یکنواخت کنید. |
مرحله 8 | مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود(نیازی به جوش آمدن نیست).وقتی مایه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. |
مرحله 9 | کره نرم شده در دمای اتاق را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود.کرم را به مدت 15تا20دقیقه داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 10 | شکلات تخته ای را آب کرده و تعدادی توت فرنگی را به آن آغشته کنید. |
مرحله 11 | بعد از خنک شدن کرم و کیک،کیک را به 2قسمت تقسیم کرده و داخل و روی آن را با کرم موکا بپوشانید. . |
مرحله 12 | و با شکلات تخته ای آب شده پوشش دهید و بعد با توت فرنگی شکلاتی تزیین کنید. |