زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۱ پیمانه |
روغن گیاهی ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب ۱ پیمانه |
مرحله 1 | آرد، شکر ، بکینگ پودر ، نمک ،پودرکاکائو ، پودر اسپرسو را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 2 | شیر ، روغن ، تخم مرغ ها و وانیل را به ترکیب آرد اضافه میکنیم، با سرعت ملایم هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند. |
مرحله 3 | آب جوش را آهسته آهسته به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. |
مرحله 4 | بعد از اضافه کردن آب جوش، مواد کیک رقیق میشوند که کاملا طبیعی است. |
مرحله 5 | مواد کیک را در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم. |
مرحله 6 | کیک را بعد از اینکه از فر خارج کردیم میزاریم ده دقیقه تو همون ظرف خنک بشه بعد از قالب درش میاریم. |
مرحله 7 | برای تزئینش هم میتونیم از گاناش استفاده کنیم.(نسبت ۲به ۱ خامه و شکلات ) |