مرحله 1 | ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته آنها را خارج کنیدو آنها را در ابعاد متوسط خرد کنید |
مرحله 2 | نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب را به همراه آلبالو ها داخل قابلمه بریزید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید. |
مرحله 3 | پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه مواد 15 دقیقه روی حرارت متوسط جوشید و آلبالو ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند. |
مرحله 4 | کره را در دمای اتاق نرم کنید و به همراه تخم مرغ ها ، شکر و وانیل با همزن7 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. |
مرحله 5 | سپس شیر ولرم را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. |
مرحله 6 | آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و آنها را 2بار الک کنید تا کاملا سبک شوند. |
مرحله 7 | مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند. |
مرحله 8 | قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید یا کمی آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید طوری که تنها نیمی از ظرف پر شود. |
مرحله 9 | قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید . |
مرحله 10 | با این مواد شما دو کیک خواهید داشت که بعد از نیم شدن تبدیل به 4لایه میشود. |
مرحله 11 | برای تهیه خامه مخصوص ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید. |
مرحله 12 | سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید |
مرحله 13 | در آخر 3 قاشق غذاخوری از شیره آلبالویی که خنک شده است به خامه اضافه کنید سپس آن را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
مرحله 14 | پس از اینکه کیک و خامه هر دو خوب خنک شدند، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید |
مرحله 15 | با قلمو مقداری از شیره آلبالو را روی کیک بزنید |
مرحله 16 | سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید |
مرحله 17 | در ادامه مقداری از آلبالویی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید. |
مرحله 18 | پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای وآلبالو پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را با آن و آلبالو تزیین نمایید. کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید. |