سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شکلاتی آلبالویی با خامه مخصوص

کیک شکلاتی آلبالویی با خامه مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
اسانس وانیلچند قطره
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۸ قاشق غذا خوری
کره ۴ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۲/۵ قاشق چای خوری
شکر ۱.۵ لیوان
آرد ۱.۵ لیوان
کره ۲۰۰ گرم
آب ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
آلبالو ۵۰۰ گرم
شکلاتبه مقدار لازم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
پودر قند ۳ لیوان
کیک شکلاتی آلبالویی با خامه مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شکلاتی آلبالویی با خامه مخصوص
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته آنها را خارج کنیدو آنها را در ابعاد متوسط خرد کنید
مرحله 2نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب را به همراه آلبالو ها داخل قابلمه بریزید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله 3پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه مواد 15 دقیقه روی حرارت متوسط جوشید و آلبالو ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.
مرحله 4کره را در دمای اتاق نرم کنید و به همراه تخم مرغ ها ، شکر و وانیل با همزن7 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود.
مرحله 5 سپس شیر ولرم را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله 6آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و آنها را 2بار الک کنید تا کاملا سبک شوند.
مرحله 7مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله 8قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید یا کمی آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید طوری که تنها نیمی از ظرف پر شود.
مرحله 9قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید .
مرحله 10با این مواد شما دو کیک خواهید داشت که بعد از نیم شدن تبدیل به 4لایه میشود.
مرحله 11برای تهیه خامه مخصوص ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید.
مرحله 12سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید
مرحله 13در آخر 3 قاشق غذاخوری از شیره آلبالویی که خنک شده است به خامه اضافه کنید سپس آن را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
مرحله 14پس از اینکه کیک و خامه هر دو خوب خنک شدند، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید
مرحله 15با قلمو مقداری از شیره آلبالو را روی کیک بزنید
مرحله 16سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید
مرحله 17در ادامه مقداری از آلبالویی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.
مرحله 18پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای وآلبالو پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را با آن و آلبالو تزیین نمایید. کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین