سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شکلات و نارگیل

کیک شکلات و نارگیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شکلات ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
آب آلبالو ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری سرپر
پودر کاکائو ۳ قاشق چای خوری سرپر
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نارگیل ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
کیک شکلات و نارگیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شکلات و نارگیل
روش ساخت
مرحله 1سفیده و زرده را جدا کرده بعد ازاینکه به دمای محیط رسیدند،زرده ها را با شکر و وانیل میزنیم تا روشن کشدار و حجیم شود حدود 4دقیقه
مرحله 2شکلات را به روش بن ماری روی حرارت غیرمستقیم آب کرده کنار میگذاریم تا به دمای محیط برسد
مرحله 3پودر کاکائو نارگیل روغن مایع آب آلبالو شکلات آب شده و شیر یا ماست را به زرده ها اضافه کرده و چندثانیه در حدمخلوط شدن با همزن میزنیم
مرحله 4سفیده ها را با نصف قاشق چایخوری آبلیمو انقدر میزنیم تا به خوبی فرم بگیرند و درصورت برگرداندن ظرف شکل خود راحفظ کنند( حدود 8 تا10 دقیقه با دور متوسط همزن).
مرحله 5آرد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را که از قبل سه بار الک کرده ایم در دومرحله به کاسه زرده ها افزوده و با لیسک فولد میکنیم دورانی آهسته در یک جهت تا مخلوط شوند
مرحله 6سفیده ها را در دو سه مرحله به باقی مواد اضافه کرده و به آرامی فولد میکنیم تا جاییکه مخلوط شوند(مخلوط کردن بیش از حد باعث میشود پف مواد بخوابد)
مرحله 7مواد را در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه تا 1ساعت قرارمیدهیم(تست خلال دندان برای اطمینان از پخت کیک را بعد از 40 دقیقه انجام دهید).
مرحله 8برای تهیه گاناش خامه را روی حرارت ملایم قراردهید وقتی شروع به قل قل کردن کرد از روی حرارت بردارید شکلات تخته ای که از قبل تکه تکه کرده اید و کره را داخل آن را ریخته آنقدر هم بزنید تا کرم یکدستی بدست آید و روی کیک بریزید. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین