زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
روغن مایع ۳/۴ پیمانه |
شکلات ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
شیر ۱/۴ پیمانه |
آب آلبالو ۱/۴ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری سرپر |
پودر کاکائو ۳ قاشق چای خوری سرپر |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نارگیل ۱/۲ پیمانه |
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم |
شکلات ۱۰۰ گرم |
کره ۲۵ گرم |
مرحله 1 | سفیده و زرده را جدا کرده بعد ازاینکه به دمای محیط رسیدند،زرده ها را با شکر و وانیل میزنیم تا روشن کشدار و حجیم شود حدود 4دقیقه |
مرحله 2 | شکلات را به روش بن ماری روی حرارت غیرمستقیم آب کرده کنار میگذاریم تا به دمای محیط برسد |
مرحله 3 | پودر کاکائو نارگیل روغن مایع آب آلبالو شکلات آب شده و شیر یا ماست را به زرده ها اضافه کرده و چندثانیه در حدمخلوط شدن با همزن میزنیم |
مرحله 4 | سفیده ها را با نصف قاشق چایخوری آبلیمو انقدر میزنیم تا به خوبی فرم بگیرند و درصورت برگرداندن ظرف شکل خود راحفظ کنند( حدود 8 تا10 دقیقه با دور متوسط همزن). |
مرحله 5 | آرد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را که از قبل سه بار الک کرده ایم در دومرحله به کاسه زرده ها افزوده و با لیسک فولد میکنیم دورانی آهسته در یک جهت تا مخلوط شوند |
مرحله 6 | سفیده ها را در دو سه مرحله به باقی مواد اضافه کرده و به آرامی فولد میکنیم تا جاییکه مخلوط شوند(مخلوط کردن بیش از حد باعث میشود پف مواد بخوابد) |
مرحله 7 | مواد را در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه تا 1ساعت قرارمیدهیم(تست خلال دندان برای اطمینان از پخت کیک را بعد از 40 دقیقه انجام دهید). |
مرحله 8 | برای تهیه گاناش خامه را روی حرارت ملایم قراردهید وقتی شروع به قل قل کردن کرد از روی حرارت بردارید شکلات تخته ای که از قبل تکه تکه کرده اید و کره را داخل آن را ریخته آنقدر هم بزنید تا کرم یکدستی بدست آید و روی کیک بریزید. نوش جان |