زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱/۱/۴ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
ماست ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
هل ۱/۳ قاشق چای خوری |
شیر عسل ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | تخم مرغ و شکر و هل را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود. |
مرحله 2 | ماست و روغن رو بهش اضافه میکنیم |
مرحله 3 | آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مواد کیک اضافه میکنیم ، به آرامی با لیسک هم میزنیم. |
مرحله 4 | مواد رو داخل ظرف چرب شده بریزید و توی فری که از قبل گرم کردید با دمای 170 درجه 35 الی 40 دقیقه بپزید. |
مرحله 5 | حالا نوبت پودر نارگیل است در فاصله زمانی که کیک در حال پختن است پودر نارگیل را توی ظرفی ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن کمی تیره شود ، مواظب باشید نسوزد . ( عکس پودر نارگیل تفت داده شده توی مراحل پخت هست.) |
مرحله 6 | بعد از پخت کیک از فر خارجش میکنیم و شیرعسلی را تا کیک داغ است رویش میریزیم تا جذب کیک شود ، من چندتا سوراخ روی کیک ایجاد کردم تا زودتر جذب بشه. |
مرحله 7 | در آخرین مرحله پودر نارگیل را با دست روی کیک می پاشیم. نوش جان |