سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شطرنجی

کیک شطرنجی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کیک0
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
کیک0
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱/۱/۳ پیمانه
کره ۱۸۵ گرم
شیر ۱ پیمانه
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کیک شطرنجی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شطرنجی
روش ساخت
مرحله 1به 4 تا کیک نیاز داریم،که باید دوتا دوتا همرنگ باشن،مثلا دوتاش کاکائویی و دوتاش ساده(که در اینجا فقط مواد اولیه هر کدومشون هست و طبق دستورش داخل پاپیون تهیه میشن)
مرحله 2و همچنین دو تا کاتر بزرگ و کوچکتر از محیط خود کیک.اندازه شون یه جوری باشه که قطر قطعات تقریبا یکسان باشه.میتونیم دو تا کیک درست کنیم که ارتفاع کافی داشته باشن و بعد از عرض به دوقسمت مساوی تقسیمشون کنیم.
مرحله 3باید وسط کیک رو دقیق پیدا کنیم و با کاتر کوچکتر وسط هر 4 تا رو دقیق از یه جا برش بدیم.حواسمون باشه اینور اونور نشه که شطرنجمون کج و کوله میشه.
مرحله 4بعد با کاتر بزرگ و مثل مرحله قبل عمل میکنیم.
مرحله 5حالا تعدادی کیک برش خورده داریم که باید یکی در میون بین همدیگه قرار بگیرن.
مرحله 6اگه دوست داشته باشیم میتونیم بین لایه ها رو از موادی که میخوایم بعدا بین طبقه ها بریزیم،پر کنیم.
مرحله 7حالا بین طبقات رو با خامه یا خامه شکلاتی یا...پر و صاف میکنیم و طبقه ها رو یکی در میون روی هم قرار میدیم.
مرحله 8و بعد روشو به طور دلخواه تزئین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین