زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک0 |
آرد سفید ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۶ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۱/۴ پیمانه |
شیر ۳/۴ پیمانه |
روغن ۳/۴ پیمانه |
کیک0 |
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱/۱/۳ پیمانه |
کره ۱۸۵ گرم |
شیر ۱ پیمانه |
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | به 4 تا کیک نیاز داریم،که باید دوتا دوتا همرنگ باشن،مثلا دوتاش کاکائویی و دوتاش ساده(که در اینجا فقط مواد اولیه هر کدومشون هست و طبق دستورش داخل پاپیون تهیه میشن) |
مرحله 2 | و همچنین دو تا کاتر بزرگ و کوچکتر از محیط خود کیک.اندازه شون یه جوری باشه که قطر قطعات تقریبا یکسان باشه.میتونیم دو تا کیک درست کنیم که ارتفاع کافی داشته باشن و بعد از عرض به دوقسمت مساوی تقسیمشون کنیم. |
مرحله 3 | باید وسط کیک رو دقیق پیدا کنیم و با کاتر کوچکتر وسط هر 4 تا رو دقیق از یه جا برش بدیم.حواسمون باشه اینور اونور نشه که شطرنجمون کج و کوله میشه. |
مرحله 4 | بعد با کاتر بزرگ و مثل مرحله قبل عمل میکنیم. |
مرحله 5 | حالا تعدادی کیک برش خورده داریم که باید یکی در میون بین همدیگه قرار بگیرن. |
مرحله 6 | اگه دوست داشته باشیم میتونیم بین لایه ها رو از موادی که میخوایم بعدا بین طبقه ها بریزیم،پر کنیم. |
مرحله 7 | حالا بین طبقات رو با خامه یا خامه شکلاتی یا...پر و صاف میکنیم و طبقه ها رو یکی در میون روی هم قرار میدیم. |
مرحله 8 | و بعد روشو به طور دلخواه تزئین میکنیم. |