سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک شطرنجی

کیک شطرنجی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۴ لیوان
نشاسته ذرت ۱/۳ لیوان
پودر کاکائو ۱/۲ لیوان
روغن ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل‏ به مقدار به مقدار لازم
اسانسبه مقدار لازم
آب ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
کیک شطرنجی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک شطرنجی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شربت را تهیه میکنیم.مواد گفته شده را مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود. پس از حل شدن شکر، شربت را از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم خنک شود.
مرحله 2برای تهیه خمیر رنگ سفید: نصف شکر را با دو عدد تخم مرغ خوب میزنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله 3روغن را افزوده و باز میزنیم.
مرحله 4نشاسته ذرت (یا آرد قنادی) را هم اضافه کرده و با همزن میزنیم.
مرحله 5وانیل،اسانس و نیمی از بکینگ پودر را افزوده و سپس دو لیوان از آرد را به تدریج اضافه میکنیم تا خمیری لطیف و کمی چسبناک به دست آید. (ممکن است آرد کمتری مصرف کنید.)
مرحله 6برای رنگ قهوه ای هم تمام مراحل را بجز افزودن نشاسته ذرت انجام میدهیم و پودر کاکائو را بهمراه آرد اضافه میکنیم.
مرحله 7به اندازه ی یک گردو از هر خمیر برداشته و بصورت شطرنجی درون ظرف مورد نظری که چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم.
مرحله 8درون فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم و پس از نیم ساعت،درصورت پخت خارج میکنیم.
مرحله 9تا کیک داغ است، شربت را که خنک شده، روی کیک میریزیم و در ظرفی سرو میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین