زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۴ لیوان |
نشاسته ذرت ۱/۳ لیوان |
پودر کاکائو ۱/۲ لیوان |
روغن ۱ لیوان |
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل به مقدار به مقدار لازم |
اسانسبه مقدار لازم |
آب ۱/۲ لیوان |
شکر ۱/۲ لیوان |
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شربت را تهیه میکنیم.مواد گفته شده را مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود. پس از حل شدن شکر، شربت را از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم خنک شود. |
مرحله 2 | برای تهیه خمیر رنگ سفید: نصف شکر را با دو عدد تخم مرغ خوب میزنیم تا کاملا یکدست شود. |
مرحله 3 | روغن را افزوده و باز میزنیم. |
مرحله 4 | نشاسته ذرت (یا آرد قنادی) را هم اضافه کرده و با همزن میزنیم. |
مرحله 5 | وانیل،اسانس و نیمی از بکینگ پودر را افزوده و سپس دو لیوان از آرد را به تدریج اضافه میکنیم تا خمیری لطیف و کمی چسبناک به دست آید. (ممکن است آرد کمتری مصرف کنید.) |
مرحله 6 | برای رنگ قهوه ای هم تمام مراحل را بجز افزودن نشاسته ذرت انجام میدهیم و پودر کاکائو را بهمراه آرد اضافه میکنیم. |
مرحله 7 | به اندازه ی یک گردو از هر خمیر برداشته و بصورت شطرنجی درون ظرف مورد نظری که چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم. |
مرحله 8 | درون فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم و پس از نیم ساعت،درصورت پخت خارج میکنیم. |
مرحله 9 | تا کیک داغ است، شربت را که خنک شده، روی کیک میریزیم و در ظرفی سرو میکنیم. |