سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب کاراملی

کیک سیب کاراملی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد کامل ۳ پیمانه
شکر ۱/۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
سیب زرد ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
روغن گیاهی ۱/۲ پیمانه
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ عدد
آب پرتقال ۱/۳ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شیره ذرت ۱/۲ قاشق غذا خوری
آب ۲ قاشق غذا خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمککمی
کیک سیب کاراملی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب کاراملی
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2قالب شکل‌دار را با کره چرب و داخل آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.
مرحله 3آرد، 1 1/3 پیمانه شکر، یک قاشق چایخوری ادویه پای، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
مرحله 4سیب های خرد شده را به همراه بقیه شکر اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5در کاسه ای دیگر، تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس خامه ترش، آب و پوست پرتقال و وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را داخل مخلوط آرد بریزید با قاشق چوبی خوب هم بزنید.
مرحله 6حدود نصف پیمانه از سیب ها را با کف‌گیر سوراخ‌دار بردارید و کف قالب بریزید و 1/3 مواد را روی آنها خالی و همین ترتیب را تا انتها حفظ کنید.
مرحله 7حدود یک ساعت و 15 دقیقه کیک را داخل فر بپزید تا روی آن طلایی و داخلش کاملا پخته شود. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 8در این فاصله سس کاراملی را آماده کنید. شکر، شربت نشاسته ذرت، دو قاشق غذاخوری آب را داخل قابلمه کوچک بریزید و حدود 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ و رنگ آن کاراملی شود.
مرحله 9قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه، گردوهای خرد شده، وانیل و کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید. پس از خنک شدن، آن را به آرامی روی کیک بریزید.
مرحله 10بهتر است این کیک یک روز پیش از سرو آماده شود تا سس به خورد کیک برود و شکل زیباتری پیدا کند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین