سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب و هویج با خامه مخصوص

کیک سیب و هویج با خامه مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
هویج ۳ لیوان
روغن ۱ فنجان
آرد ۲ لیوان
سیب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گردو ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
دارچین ۲ قاشق چای خوری
اسانس وانیلبه مقدار لازم
پودر قند ۱ لیوان
خامه‏ ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
اسانس وانیلبه مقدار لازم
کیک سیب و هویج با خامه مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب و هویج با خامه مخصوص
روش ساخت
مرحله 1در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
مرحله 2تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و با همزن به خوبی بزنید تا کف کند
مرحله 3شکر را کم کم اضافه کرده و 3 دقیقه بزنید تا مواد یکدست شود سپس روغن ، اسانس وانیل را اضافه کنید.
مرحله 4پوره سیب را اضافه کنید.
مرحله 5آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید.
مرحله 6سپس آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود(مواد را مخلوط نکنید بلکه روی هم بخوابانید و تا کنید تا پف آن نخوابد.)
مرحله 7پس از اینکه مایه کیک یکدست شد هویج پوست گرفته رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 8قالب را چرب کنید یا ته قالب کاغذ روغنی بیندازید یا با کمی آرد آن را پوشش دهید.
مرحله 9سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید طوری که فقط تا نیمه قالب پر شود. قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
مرحله 10طرز تهیه خامه
مرحله 11کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده را داخل ظزفی ریخته و پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم 1 دقیقه بزنید سپس سرعت را زیاد کنید و 2 دقیقه دیگر بزنید.
مرحله 12. پنیر خامه ای یا خامه سرد را کم کم اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود و به مواد مقداری عصاره وانیل هم اضافه کنید
مرحله 13خامه را داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود .
مرحله 14کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، پس از 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود
مرحله 15سپس به 2 قسمت کیک را برش بزنید
مرحله 16روی آن را با خامه تزیین کنید.
مرحله 17همچنین با عسل وگردوی خرد شده تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین