زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱۷۰ گرم |
کره ۱۳۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱/۳ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
آرد ۲۰۰ گرم |
سیب (کمپوت) ۱۲۵ گرم |
مارمالاد سیب ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | كره، شكر و دارچین را در ظرفی ریخته، با همزن برقی و با دور تند به مدت 5 دقیقه میزنیم تا مواد كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخممرغها را یكییكی با فاصله یک دقیقه با همزن برقی میزنیم. |
مرحله 2 | در آخر آرد، بیكینگپودر و نمك را با هم الك نموده و به همراه شیر به مواد بالا افزوده و با دور آرام همزن همه مواد را با هم تركیب میكنیم. |
مرحله 3 | كف قالب 23 سانتیمتری را كاغذ روغنی پهن نموده، مواد را در قالب میریزیم. روی آن كمپوت سیب (بدون آب) و مارمالاد زردآلو میریزیم، به طوری كه از دور تا دور قالب به اندازه نیم سانتیمتر فاصله داشته باشد، سپس بقیه مواد كیك را روی لایه كمپوت ریخته، دو ضربه به قالب میزنیم تا مواد به صورت یكنواخت در قالب جای گیرد. |
مرحله 4 | قالب را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم تا كاملا پخته و طلایی شود. |