سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۱/۲ پیمانه
شکربه مقدار لازم
سیب ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر (کم چرب) ۱/۴ پیمانه
کیک سیب و دارچین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب و دارچین
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سیب ها را به صورت نگینی خرد کنید و بعد با کمی دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2حالا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را جداگانه هم بزنید تا به صورت ابری شود.
مرحله 3زرده تخم مرغ را با دارچین و شکر مخلوط کنید و تا حدی با همزن بزنید تا مواد کشدار و سفید شود بعد روغن و شیر را اضافه کنید و کمی با همزن بزنید.
مرحله 4در این مرحله از پخت کیک سیب و دارچین باید ارد و بکینگ پودر و سفیده زده شده را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مواد را خوب مخلوط کنید و بعد سیب های خرد شده و اغشته به دارچین را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله 5قالب را چرب وآردپاشی کنید و مایه کیک سیب و سبب دارچین را در قالب بریزید و در صورت تمایل چند تکه سیب خلالی خرد شده روی مایه کیک قرار دهید.و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰دقیقه قرار دهید.
مرحله 6پس از بیست دقیقه با تستر چک کنید ببیند اگر چیزی به تستر نچسبید کیک آماده است اگر نه باز اجازه بدهید چند دقیقه دیگر داخل فر بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین