زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۰۰ گرم |
شکر ۱۲۵ گرم |
روغن مایع ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
سیب ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
دارچین ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن میزنیم سپس روغن مایع افزوده شود . |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر جداگانه الک شود و به مخلوط بالا اضافه شود. کف قالب 25 سانتی چرب و کاغذ انداخته و یک لایه سیب پوست کنده و ورقه شده روی کاغذ چیده ودارچین پاشیده و نصف مایه کیک را روی آن ریخته و دوباره سیب و دارچین تکرار شود و در آخر مایه کیک را میریزیم. |
مرحله 3 | در فر گرم شده 180 درجه به مدت 30 دقیقه میپزیم .بعد از پخت کیک را برمیگردانیم و روی کیک مخلوط پودر قند و هل الک میکنیم و یا عسل رقیق شده روی کیک میریزیم . |
مرحله 4 | نکته : ورقه های سیب خیلی باریک یا ضخیم نباشند. چنانچه دستور را تهیه کردید صلوات فراموش نشه. |