سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب برگردون

کیک سیب برگردون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۰۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
سیب ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
دارچین ۲ قاشق چای خوری
کیک سیب برگردون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب برگردون
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن میزنیم سپس روغن مایع افزوده شود .
مرحله 2آرد و بکینگ پودر جداگانه الک شود و به مخلوط بالا اضافه شود. کف قالب 25 سانتی چرب و کاغذ انداخته و یک لایه سیب پوست کنده و ورقه شده روی کاغذ چیده ودارچین پاشیده و نصف مایه کیک را روی آن ریخته و دوباره سیب و دارچین تکرار شود و در آخر مایه کیک را میریزیم.
مرحله 3در فر گرم شده 180 درجه به مدت 30 دقیقه میپزیم .بعد از پخت کیک را برمیگردانیم و روی کیک مخلوط پودر قند و هل الک میکنیم و یا عسل رقیق شده روی کیک میریزیم .
مرحله 4نکته : ورقه های سیب خیلی باریک یا ضخیم نباشند. چنانچه دستور را تهیه کردید صلوات فراموش نشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین