سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب بدون روغن

کیک سیب بدون روغن
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سیب ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر قندبه مقدار لازم
کیک سیب بدون روغن
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب بدون روغن
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت گرم می‌کنیم. سیب ها* را شسته و پوست می‌کنیم و به شکل دلخواه خرد می‌کنیم و سپس داخل قالب دایره شکل با قطر تقریبی ۲۰ سانتی‌متر، که با ۱ قاشق روغن چرب شده می‌ریزیم
مرحله 2تخم مرغ‌ها (از تخم مرغ های متوسط یا درشت استفاده کنید) را داخل کاسه‌ای بزرگ شکسته و یک پیمانه شکر را به آن اضافه می‌کنیم. با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس وانیل را اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم
مرحله 3بعد از آن آرد را اضافه کرده و به آرامی با قاشق به هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند (ممکن است مایه کیک کمی غلیظ شود، نگران این مسئله نباشید). مخلوط تخم مرغ را درون قالب و روی سیب‌ها ریخته و قالب را چند بار تکان می‌دهیم تا مایه کیک به همه جای قالب و زیر سیب‌ها نیز برسد. 
مرحله 4کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر می‌پزیم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود (برای اطمینان از پخت کیک خلال دندان چوبی را وسط کیک فرو برید. اگر تمیز خارج شد کیک آماده است).
مرحله 5در آخر و بعد از اینکه کیک کمی خنک شد، پودر شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی کیک سیب پاشیده و آن را گرم (یا دمای محیط)، در ظرف مناسب و همراه با چای سرو می‌کنیم. نوش جان (;
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین