سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب با خامه دارچینی

کیک سیب با خامه دارچینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲ پیمانه
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱ پیمانه
سیب ۳ پیمانه
مواد لازم0
تخم مرغ (سفیده) ۶ عدد
شکر ۲ پیمانه
کره ۳ پیمانه
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۳/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم0
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
کره ۶ قاشق سوپ خوری
شربت ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۱/۳ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمککمی
کیک سیب با خامه دارچینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب با خامه دارچینی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای175 درجه سانتی‌گراد گرم كنيد.كف 2 عدد قالب ٢٠ سانتي‌متری را چرب كنيد، سپس با كاغذ روغني بپوشانید. كناره‌هاي قالب‌ها را چرب كرده و آغشته به آرد کنید. قالب‌ها را كنار بگذاريد.
مرحله 2یک پیمانه آرد را کنار بگذارید. باقيمانده آرد را با بیكينگ‌پودر، دارچين و نمك مخلوط كرده، آن را هم كنار بگذاريد. با استفاده از همزن برقي، كره را حدود یک دقیقه بزنيد تا نرم شود، سپس شكر و وانیل را اضافه كنيد. سرعت همزن را روي متوسط تنظيم كرده و آنقدر هم بزنيد تا مخلوط نرمی حاصل شود.
مرحله 3در این مرحله سرعت همزن را كم كرده و سپس تخم‌مرغ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه كنيد. حالا مخلوط آرد را كم‌كم همراه با شير به مواد اضافه كنيد و با دور كند هم بزنيد تا کاملا با هم مخلوط شوند. سيب‌ها را همراه با آردی که کنار گذاشته بودید، به مخلوط اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا تكه هاي سيب همه جاي مايه به‌صورت يكسان پخش شوند.
مرحله 4مايه كيك را بين2 قالب تقسيم كنيد. قالب‌ها را به مدت 35-32 دقيقه در فر بگذاريد تا کیک‌ها بپزند. وقتي روي كيك طلائي شد يا خلال دندان از داخل كيك تميز بيرون آمد، كيك آماده است. قبل از اينكه كيك‌ها را از قالب‌هايشان در بياوريد، بگذاريد 20-15 دقيقه خنك شوند.
مرحله 5دستور تهیه خامه دارچینی:سفيده‌ها را همراه با شكر مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت بخار آب قرار داده و به هم زدن ادامه دهید. در حالي‌كه مواد را هم می‌زنید، حرارت را افزايش داده تا دماسنج، دماي ٧٠ درجه را نشان بدهد، سپس آن را از روی حرارت آب جوش بردارید و به مدت 10-8 دقیقه با سرعت بالای همزن برقی، آنقدر بزنید تا حرارت ظرف کم شود و مخلوط نرم و درخشانی حاصل شود.
مرحله 6سرعت همزن را کم کنید، سپس وانيل، دارچين و كره را به صورت تدريجي به مخلوط اضافه كنيد. وقتي تمام مواد به مخلوط اضافه شدند، سرعت همزن را کمی زیاد کرده و آنقدر هم بزنيد تا خامه نرمی حاصل شود. خامه را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 7دستور تهیه سس تافی :كره را در ظرفي روي حرارت ملايم آب كنيد، سپس شربت ذرت و شكر قهوه‌اي را به آن اضافه كرده و هم بزنيد. حرارت را بيشتر كنيد. در حالي‌كه با قاشق چوبي مخلوط را مرتب هم مي زنيد، مخلوط را به جوش رسانده و بگذاريد به مدت ٥ دقيقه یا تا وقتي كه شكر حل شود بجوشد. ظرف را از روي حرارت برداشته و به آرامی خامه را اضافه كنيد.
مرحله 8اين بار حرارت را كم كرده و ظرف را دوباره روي شعله بگذاريد. مخلوط را آرام و مداوم هم بزنيد. اجازه دهيد مخلوط به مدت ٨ دقيقه به آرامي بجوشد. حالا ظرف را از روي حرارت برداشته و باقي مواد را به مخلوط اضافه كنيد. مخلوط نهايي را در ظرفي بریزید و بگذاريد خنك و کمی سفت شود.
مرحله 9طریقه آماده کردن كيك:وقتي كيك‌ها كاملا خنك شدند، هر کدام را به‌صورت افقي از وسط نصف كنيد. يكي از تكه‌ها را روي ظرف كيك گذاشته و حدود یک پيمانه از خامه دارچینی را روي آن پخش كنيد. اين كار را براي ساير لايه‌هاي كيك تكرار كنيد. لایه‌ها را روی هم بگذارید، سپس دور تا دور كيك را با خامه بپوشانيد و به مدت 20-15 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.سپس دور تا دور كيك را با خامه بپوشانيد و به مدت 20-15 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.
مرحله 10به محض اينكه سس تافي سرد شد اما همچنان حالت مايع داشت، با احتياط سس را روي لبه‌هاي كيك خنك‌شده بريزيد. مقداری از سس را در مركز كيك ريخته و با استفاده از پشت قاشق آن را به نرمي در سرتا سر كيك پخش كنيد. باقيمانده خامه را با باقي مانده سس تافي مخلوط كرده و سپس آن را داخل ماسوره ستاره‌اي شكل بریزید و روي كيك را تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین