زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۲ قالب |
سیب ۳ عدد |
لیمو ترش ۱/۲ عدد |
آب سیب ۱ پیمانه |
آرد کامل ۱/۳/۴ پیمانه |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمککمی |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
گردو ۱/۲ پیمانه |
کشمش ۱/۲ پیمانه |
آیسینگبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیبها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آبسیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیبها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوششیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخممرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید. |
مرحله 4 | کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را 40 تا 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامهای تزئین و سرو کنید. |
مرحله 5 | برای تهیه آیسینگ پنیر خامهای به 225 گرم پنیر خامهای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامهای شود. |