سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کره ۱/۲ قالب
سیب ۳ عدد
لیمو ترش ۱/۲ عدد
آب سیب ۱ پیمانه
آرد کامل ۱/۳/۴ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمککمی
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
آیسینگبه مقدار لازم
کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب‌ها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آب‌سیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیب‌ها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوش‌شیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخم‌مرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.
مرحله 4کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را 40 تا 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامه‌ای تزئین و سرو کنید.
مرحله 5برای تهیه آیسینگ پنیر خامه‌ای به 225 گرم پنیر خامه‌ای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامه‌ای شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین