سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیب آلمانی

کیک سیب آلمانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۲ قاشق غذا خوری
سیب ۳ عدد
کیک سیب آلمانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیب آلمانی
روش ساخت
مرحله 1سیبها را پوست کنده وبا رنده ی درشت رنده کرده وبا ۲ ق غ شکر و۱ ق غ دارچین مخلوط کرده وکناری بگذارید
مرحله 2آرد وبیکینگ پودر ونمک وباقیمانده دارچین را با هم مخلوط کرده والک کرده وکناری بگذارید
مرحله 3در ظرفی تخم مرغ ها وشکر و وانیل را با همزن به مدت ۵دقیقه زده تا حجمش دوبرابر شود و سپس روغن را کم کم اضافه کرده وهم بزنید
مرحله 4مخلوط آرد را به مایه اضافه کرده وبا قاشق هم بزنید
مرحله 5در آخر همه ی سیبها به همراه آبش را اضاف کرده وخوب با هم مخلوط کنید
مرحله 6مواد را در قالب چرب شده وآرد پاشی شده ریخته وبه مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار داده تا بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین