سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک سیاه جادویی

کیک سیاه جادویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۳/۴ پیمانه
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
پودر نسکافه ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
هات چاکلت ۱ بسته
سس شکلات ۲ قاشق غذا خوری
نسکافه ۱ بسته
پودر قهوه ۱ بسته
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری
کیک سیاه جادویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک سیاه جادویی
روش ساخت
مرحله 1فر رو با دمای متوسط ( ۱۸۰) درجه روشن کنید و اجازه بدید گرم بشه .قالب مورد نظرتون رو چرب کنید .به یه قالب بیست تا بیست و پنج سانتی احتیاج داریم پف کیک خیلی زیاد نیست. تقریبا دو برابر. پس حتما باید هر قالبی که انتخاب میکنید نصف قالب خالی باشه. تخم مرغ و شیر رو نیم ساعت قبل در دمای محیط بزارید.
مرحله 2آرد، پودر کاکائو،بکینگ پودر، جوش شیرین رو با هم خوب مخلوط کنید و یک پنسه نمک بهش اضافه کنید ، حالا سه بار الک کنید.
مرحله 3حالا تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.زمانش بستگی به قدرت همزنتون داره،برای من دو دقیقه طول کشید.پس زمانش مهم نیست بلکه سفید شدن و کشدار شدن موادتون مهمه.
مرحله 4وقتی تخم مرغ و وانیل و شکر پفکی شدن، روغن و شیر رو اضافه کنید و با همزن دور کند چند ثانیه همش بزنید.
مرحله 5حالا نسکافه رو هم اضافه کنید.برای درست کردن نسکافه یک لیوان آب ولرم بردارید و یک بسته نسکافه در اون حل کنید و بعد به اندازه یک پیمانه از مواد بردارید.
مرحله 6اگه بخوایید تلخی کیک بیشتر بشه میتونید از دوبسته نسکافه استفاده کنید در نهایت ما یک پیمانه از این محلول نیاز داریم چه با یه بسته یا بیشتر و این محلول باید حتما ولرم باشه. چون داغ باشه کیک خراب میشه.این محلول رو قبل شروع به درست کردن کیک درست کنید و کنار بزارید.
مرحله 7چون مایعات این کیک زیاد هست موقع هم زدن مواظب باشید بیرون نریزه و حتما از ظرف با دیواره بلند استفاده کنین ویا میتونید هم با هم زن دستی این مخلوط کردن رو انجام بدید
مرحله 8و در نهایت مواد خشک و آردی رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. اگه احساس کردین آرد خوب مخلوط نشده با دور کند همزن تا پونزده شماره کنین و دورانی هم بزنید من خودم اینکارو کردم.
مرحله 9حالا چی میبین یه مایع کیک که به نظر آبکی میاد ولی اصلا نگران نباشید این مواد کیک نباید غلیظ باشه ،حالا مواد رو در قالب چرب شده یا کاغذ روغنی انداخته بریزید و داخل فر در طبقه ی وسط قرار بدید. زمان پخت به دمای فر و اندازه قالب شما بستگی داره ولی چیزی بین چهل دقیقه تا یک ساعت زمان میبره.
مرحله 10حالا برسیم به درست کردن سس این کیک :یک بسته نسکافه (اگه دوست دارید کیک طعم نسکافه بده) و یک بسته هات چاکلت (اگه دوست دارید کیک طعمش شکلاتی باشه هردو بسته رو از هات چاکلت استفاده کنید و نسکافه نریزید)یا که یک بسته پودر قهوه بجای نسکافه همراه با هات چاکلت استفاده کرده ما دو بسته از این مواد رو لازم داریم در هر حال حالا هر کدوم رو که دوست داشتین با یک لیوان آب جوش حل کنید و روی حرارت بزارید اگه حس کردید این طعم برای شما تلخ خواهد بود میتونید یک یا دو قاشق شکر هم بریزید.
مرحله 11و یک تا دو قاشق سس شکلاتی رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و کمی غلیظ بشه. و وقتی این مایع از حرارت افتاد و داغیش کم شد روی کیک سرد شده بریزید. میتونین کیک رو برش بزنید یا بدون برش روش سس بریزد،بزارید داخل یخچال یه یک ساعتی بمونه تا سس به خورد کیک بره.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین