زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
پودر نارگیل ۱ پیمانه |
پودر قند ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱/۱/۲ پیمانه |
روغن ۱ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
آرد ۳ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا سفیده تخم مرغ را بادور تند همزن میزنیم تا فرم بگیرد واز ظرف نریزد بعد پودر قند را به تدریج با الک اضافه کرده وهم میزنیم وبعد پودر نارگیل را اضافه کرده با لیسک دورانی هم میزنیم |
مرحله 2 | از مواد توپهایی به اندازه یک گردو درست کرده درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.(حدود نیم ساعت). |
مرحله 3 | مواد خشک را مخلوط وسه بار الک میکنیم. تخم مرغ شکر ووانیل را میزنیم تا سبک شود وحجم مواد دوبرابر شود بعد روغن را اضافه کرده ویک دقیقه میزنیم و به همین ترتیب شیر را اضافه کرده. |
مرحله 4 | مواد خشک را اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | قالب میان تهی را چرب وآرد پاشی میکنیم نصف بیشتر مواد را ریخته وتوپها را به ترتیب میچینیم وسپس بقیه مواد را میریزیم. |
مرحله 6 | فر را با دمای 175 درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم ؛به مدت 45 تا50 دقیقه میپزید. |