سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک زعفرانی مخصوص

کیک زعفرانی مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
زعفران آب کرده ۱/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
آب ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱/۸ قاشق چای خوری
کیک زعفرانی مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک زعفرانی مخصوص
روش ساخت
مرحله 1تمام مواد لازم قبل از تهیه به مدت نیم ساعت باید د محیط بیرون از یخچال قرار بگیرند تا به دمای محیط برسند.
مرحله 2تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم. شکر را کم کم اضافه میکنیم. به مدت ده دقیقه تخم مرغ ها را میزنیم تا حجم آن دو برابر شده و کرم رنگ و کشدار شود. سپس زعفران آبکرده را اضافه میکنیم و پنج دقیقه دیگر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود.
مرحله 3به ترتیب روغن، گلاب و شیر را اضافه میکنیم و هر بار در حد مخلوط شدن میزنیم.
مرحله 4آرد را که با بکینگ پودر 3 بار الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با همزن خاموش یا لیسک به صورتی که مواد روی هم تا شوند هم میزنیم تا آرد خوب با مواد مخلوط شود.
مرحله 5قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن میکنیم. مواد کیک را داخل آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه قرار میدهیم. در انتهای کار با خلال دندان یا چنگال مغز پخت شدن کیک را چک میکنیم. پنج دقیقه حالت گریل فر را روشن میکنیم تا روی کیک هم بپزد.
مرحله 6در مدت سرد شدن کیک شربت آنرا آماده میکنیم. آب و شکر و پودر هل را روی حرارت قرار میدهیم تا شربت کمی غلیظ شود. دقت کنید نیازی به غلظت زیاد شربت نیست. در حدی که از حالت آبکی بودن خارج شود. روی کیک با خلال دندان یا چنگال سوراخ هایی ایجاد میکنیم.
مرحله 7سپس شربت سرد شده را با قاشس روی کیک سرد میریزیم. دقت کنید در حدی لازم است که کیک نرم و خیس شود و نباید به حدی برسد که کیک خمیر شود. کیک را برش زده و با شکلات آب شده یا خامه تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین