زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱.۵ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
آرد ۲.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
زعفران آب کرده ۱/۴ پیمانه |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
آب ۱/۴ پیمانه |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
پودر هل ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | تمام مواد لازم قبل از تهیه به مدت نیم ساعت باید د محیط بیرون از یخچال قرار بگیرند تا به دمای محیط برسند. |
مرحله 2 | تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم. شکر را کم کم اضافه میکنیم. به مدت ده دقیقه تخم مرغ ها را میزنیم تا حجم آن دو برابر شده و کرم رنگ و کشدار شود. سپس زعفران آبکرده را اضافه میکنیم و پنج دقیقه دیگر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. |
مرحله 3 | به ترتیب روغن، گلاب و شیر را اضافه میکنیم و هر بار در حد مخلوط شدن میزنیم. |
مرحله 4 | آرد را که با بکینگ پودر 3 بار الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با همزن خاموش یا لیسک به صورتی که مواد روی هم تا شوند هم میزنیم تا آرد خوب با مواد مخلوط شود. |
مرحله 5 | قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن میکنیم. مواد کیک را داخل آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه قرار میدهیم. در انتهای کار با خلال دندان یا چنگال مغز پخت شدن کیک را چک میکنیم. پنج دقیقه حالت گریل فر را روشن میکنیم تا روی کیک هم بپزد. |
مرحله 6 | در مدت سرد شدن کیک شربت آنرا آماده میکنیم. آب و شکر و پودر هل را روی حرارت قرار میدهیم تا شربت کمی غلیظ شود. دقت کنید نیازی به غلظت زیاد شربت نیست. در حدی که از حالت آبکی بودن خارج شود. روی کیک با خلال دندان یا چنگال سوراخ هایی ایجاد میکنیم. |
مرحله 7 | سپس شربت سرد شده را با قاشس روی کیک سرد میریزیم. دقت کنید در حدی لازم است که کیک نرم و خیس شود و نباید به حدی برسد که کیک خمیر شود. کیک را برش زده و با شکلات آب شده یا خامه تزئین کنید. |