سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک زرشک زعفرانی

کیک زرشک زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
زرشک ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل‏ ۱/۳ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
مغز گردوبه مقدار لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
کیک زرشک زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک زرشک زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافی اش خشک شود .
مرحله 2سپس تخم مرغ ،شکر ،و وانیل را پنج دقیقه باهمزن بزنید. روغن مایع اضافه ویک دقیقه بزنید .سپس شیر را اضافه وبا همزن دستی مخلوط کنید.
مرحله 3آرد وبکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ودر دو مرحله روی مواد الک کنید وباهمزن دستی مخلوط کنید .دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد وبکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون پف کیک میخوابد ، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی است.
مرحله 4یک قاشق آرد را در کاسه بریزید وزرشک ها را اضافه وبه آرامی مخلوط کنید ،سپس در یک صافی بریزید واضافی آرد را بتکانید ،وبه مواد اضافه کنید وهم بزنید ،
مرحله 5زعفران دمکرده ومغز گردوهم به مواد اضافه ومخلوط کنید ،سپس قالب مورد نظر را یک ذره چرب کرده و مواد را داخلش بریزین ، داخل فر از قبل گرم شده ،با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد ،به مدت ۳۵إلی ۴۰ دقیقه تا زمانی که کیک مغز پخت بشه ،وبا یک خلال دندان تمیز تست کنید داخل کیک اگر پخت بود ،کافیه وکیک با پودر قند یا به روش دلخواه تزیین کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین