زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد |
آرد سفید ۱/۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱/۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیلکمی |
نمک ۱ پنس |
شکر ۱/۲ پیمانه |
کره ۱/۳ پیمانه |
شیر ۱/۳ پیمانه |
مرحله 1 | کره شکرووانیل راباهمزن خوب بزنیدتاکرم رنگ بشه بعدزرده ی تخم مرغ رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم |
مرحله 2 | سپس شیررااضافه کرده وبالیسک هم بزنیدوبعدآردوبیکینک پودرونمک راکه سه بارالک کردیم رابه مواداضافه میکنیم |
مرحله 3 | قالب راچرب کرده وآردپاشی کنیدیاکاغذروغنی انداخته وچربش کنیدوموادآماده شده راداخل قالب ریخته ودرفربادرجه حرارت ۱۷۵که ازقبل گرم شده به مدت ۴۰دقیقهبگذارید |
مرحله 4 | بعدازنیم ساعت کیک راچک کنیدبسته به دمای فرتون اگرنیازبه پخت بیشتری داشت بهش مهلت بدیدتاکیک خوب پخته بشه بعدازپختن فرراخاموش کرده کیک راحدود۵تا۱۰دقیقه داخل فرخاموش بمونه تاپفش نخوابه وبعدازفربیرون آورده وپس ازسردشدن وآزادکردن اطراف کیک باچاقوازقالب توی ظرف موردظربرگردونید |