زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست ۱ لیوان |
آرد ۲ لیوان |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۵ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
شکر ۲ لیوان |
نمکنوک قاشق چای خوری |
زردآلو ۵۰۰ گرم |
کره ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود ؛ هسته های زردآلوها را نیز دراورید و زردآلوها را از وسط 2 قسمت کنید. |
مرحله 2 | کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود ، ماست ، نمک و وانیل را نیز اضافه کنید. |
مرحله 3 | آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک نمائید سپس به مخلوط کرمی بالا اضافه نمائید ( مایه این کیک غلیظ است ). |
مرحله 4 | قالب را چرب کنید یا کف ان کاغذ روغنی بیندازید ، مواد را درون قالب بریزید |
مرحله 5 | سپس زردآلوها را روی ان قرار دهید ، قالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت با توجه به نوع فر قرار دهید. |
مرحله 6 | پس از 40 دقیقه کیک را چک کنید ( چاقویی داخل کیک کنید و اگر کیک به ان نچسبیده بود یعنی پخته است ) ، اجازه دهید کیک خوب خنک شود سپس سرو نمائید. |