سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک زرد آلو

کیک زرد آلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۸ عدد
شکر ۱/۳/۴ لیوان
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
زردآلو ۴۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
کره ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۴ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
بیسکویتبه مقدار لازم
خامه‏به مقدار لازم
کیک زرد آلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک زرد آلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب4 عدد سفیده تخم مرغ و 1 لیوان شکر را محلوط کرده و 5 دقیقه با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
مرحله 2ته قالب کاغذ روغنی بیندازید و با کره یا روغن آب شده روی کاغذ را چرب کنید
مرحله 3مواد آماده شده را روی کاغذ بریزید و پخش کنید.
مرحله 4قالب را داخل فر با کمترین دما به مدت 10 دقیقه قرار دهید و پس از اینکه آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب سرد شود.سپس آن را خرد کرده یا پودر کنید.
مرحله 5سفیده ها و زرده های تخم مرغ ها را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود
مرحله 6آرد را 2بار الک کرده و کم کم آن را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 7سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا بافتی نرم پیدا کند سپس به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید.
مرحله 8مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد سپس از فر خارج کنید و کناری بگذارید تا سرد شود.
مرحله 9آب جوش را با 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید.زرد آلو را به مواد اضافه کرده و آن را بپزید و بعد آب آن را جدا کرده و زردآلو را میکس کنید.
مرحله 10کیک را پس از اینکه سرد شد به چند لایه برش بزنید.
مرحله 11با قلمو از شربت آبلیمو بردارید و روی لایه های کیک بزنید تا سطح کیک مرطوب شود.
مرحله 12مقداری پوره زردآلو روی کیک بریزید
مرحله 13سپس مقداری خامه فرم گرفته روی آن اضافه کنید
مرحله 14مقداری کیک خرد شده(سری اول) روی خامه بریزید و روی آن مجدد مقداری خامه و به همین صورت لایه ها را با خامه ، پودر کیک و پوره میوه تکمیل کنید .
مرحله 15روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
مرحله 16مقداری بیسکویت را با میکسر بزنید تا خرد شود .
مرحله 17سپس بیسکوییت خرد شده را روی کیک الک کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
مرحله 183)به این کیک کیک مرنگ هم میگویند(مرنگ همان کیک اولی تهیه شده با سفیده تخم مرغ و شکر است که شیرینی آن در قنادی ها موجود است)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین