زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۱ لیوان |
روغن مایع ۱/۳ لیوان |
آب ۱ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد سفید ۲.۵ لیوان |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تخم مرغها و شکر و وانیل رو توی یه ظرف مخلوط کنید و خوب با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه |
مرحله 2 | روغن رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 3 | و سپس آب و گلاب رو اضافه کرده دوباره هم می زنیم |
مرحله 4 | آرد و بیکینگ پودر رو باهم در ظرفی قاطی کرده و سپس آرام آرام به مواد اضافه کرده و آرام هم بزنید. |
مرحله 5 | حالا مواد رو توی دوتا ظرف جداگانه تقسیم کنید یکیش دوبرابر دومی باشه روی اون که کمتره 1 ق غذا خوری پودر کاکائو بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 6 | حالا می ریم سراغ ظرف فر اول روغن مالیش کنید بعد به ترتیب اول مایع سفید رو بریزید توش و سپس از مایع کاکائویی وسط ظرف بریزید،یکی در میون سفید و کاکائویی بریزید تا مواد تموم شه |
مرحله 7 | بعد با ته قاشق از بالا به پایین و ردیف بعدی رو از پایین به بالا به حالت زبرا طرح بدید . |
مرحله 8 | حالا باید ظرف (من یه ظرف گرد از جنس چینی استفاده کردم )رو درون فر قرار بدین و درجه 175 به مدت 40 دقیقه منتظر بمونید. |