زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱۰۰ گرم |
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
خامه ۱۵۰ گرم |
آرد ۱۸۰ گرم |
نمککمی |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
ریواس ۲۵۰ گرم |
مواد لازم برای کرم0 |
پودر قند ۵۰ گرم |
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکی ۱-۲ قطره |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب موردنظرتان را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه مناسب کره و شکر را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید، سپس وانیل و تخممرغها را اضافه کرده و دوباره به مدت 2 دقیقه هم بزنید. |
مرحله 2 | در این مرحله خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید، سپس آن را به آرامی به مواد اضافه کرده، به صورت دورانی و در یک جهت مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. |
مرحله 3 | مایه کیک را داخل قالب بریزید. ریواسهای خرد شده را روی مایه قرار داده و بهآرامی فشار دهید تا داخل مایه بروند. قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس آن را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود. |
مرحله 4 | برای درست کردن کرم، پودرقند و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. رنگ خوراکی را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود. بعدازاینکه کیک سرد شد، آن را با کرم صورتی تزیین کرده ، سرو کنید. |