مرحله 1 | برای تهیه این کیک از ماهیتابه رژیمی ( ماهیتابه دو طرفه ) استفاده می کنیم |
مرحله 2 | ابتدا ماهیتابه رو با قلمو و یک ق س روغن مایع چرب می کنیم . |
مرحله 3 | بعد آرد می پاشیم و درنهایت آرد اضافی اونو خالی می کنیم. |
مرحله 4 | زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم. |
مرحله 5 | سفیده تخم مرغ رو خوب هم می زنیم بطوریکه وقتی ظرفمون رو برمی گردونیم از ظرف نریزه. |
مرحله 6 | سپس در دو سه مرحله شکر رو اضافه کرده و هم می زنیم. |
مرحله 7 | سپس زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم می زنیم . هر زرده رو 10 ثانیه هم می زنیم . |
مرحله 8 | با آخرین زرده وانیل هم اضافه می شه. |
مرحله 9 | و در نهایت آب می ریزیم و هم می زنیم . |
مرحله 10 | لزومی نداره زیاد هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن . |
مرحله 11 | آبی که استفاده می شه آب شیر معمولی هست . |
مرحله 12 | سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر رو داخل مایه الک می کنیم. |
مرحله 13 | و با لیسک هم می زنیم . |
مرحله 14 | و در نهایت داخل ماهیتابه می ریزیم .برای پخت این کیک شعله گاز رو کم کنید |
مرحله 15 | حتما از شعله پخش کن استفاده کنید بعد از نیم ساعت ماهیتابه رو برگردونید . |
مرحله 16 | بعد از اینکه بوی کیک در اومد می تونید در ماهیتابه رو باز کنید . |
مرحله 17 | برای اینکه سمت دیگه کیک هم طلایی بشه می تونید کیک رو به سمت مقابل ماهیتابه برگردونید و کمی بهش حرارت بدید. |
مرحله 18 | بلافاصله بعد از اینکه پخت کیک تموم شد از ماهیتابه خارج کرده و برش بدین تا کیکتون خمیر نشه . |