زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۲ پاکت |
کره ۱۰۰ گرم |
شیر ۱ لیوان |
وانیل ۱ پنس |
شکلات ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم0 |
پودر خامه ۷۵ گرم |
پودر نارگیل ۱.۵ لیوان |
شیر ۱ استکان |
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری |
گاناشبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید و داخل ظرفی بریزید. وانیل ، کره آب شده و سرد شده و شیر را به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید. شکلات آب شده را اضافه کنید و باز هم بزنید. |
مرحله 2 | پودر خامه و خامه و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد .بهتر است ظرف و تیغه های همزن را از قبل در فریزر بزارید تا خوب سرد بشه و خامتون بهتر فرم بگیره(میتوانید به جای پودر خامه از پودر کرم شانتی و شیر سرد استفاده کنید. پودر کرم شانتی همون پودر خانه با اسانس هست) پودر نارگیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. تا کاملا به خورد هم برن |
مرحله 3 | مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید و با دست شکل مستطیل بدید. روی مواد بیسکوییتی مجددا سلفون بکشید و با وردنه مواد رو باز کنید. مخلوط خامه و نارگیل را روی مواد بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش و صاف و یکدست کنید. سپس با کمک سلفون از قسمت عرض مستطیل ، رول کنید و با سلفون بپوشانید. حدود ۲۰ دقیقه در یخچال بذارید تا سرد شود. سپس بیرون آورید و شکلات آب شده را روی کیک بریزید. |
مرحله 4 | طرزتهیه خامه فرم گرفته:طرف و تیعه همزن رو داخل فریزر بزارید ۲۰ دقیقه بمونه. پودر خامه و خامه رو مخلوط کنید و کمی شیر به مواد اصافه کنید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید. اگر خیلی سفته کمی دیگه شیر اضافه کنید اگر رقیقه بزارید داخل فریزر با همون تیغه ها مجددا ۱۰ دقیقه بمونه. دوباره در بیارید بزنید. محیطتتون گرم نباشه |
مرحله 5 | طرز تهیه گاناش: خامه رو توی طرف تفلون بزارید روی گاز تا گرم بشه .شکلات ها رو خورد کنید و در ظرف دیگه ای بریزید(گرم نکنید). خامه گرم شده رو بریزید روی شکلات های تیکه شده و ۲ دقیقه بزاربد کنار تا گرم بشه. سپس هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط بشن |